Forside Dagene Kommende Jentehockeydager Jentehockeydag på Nes 5. september 2010!

Jentehockeydag på Nes 5. september 2010!

E-post Skriv ut PDF

Søndag 5. september møtte spente jenter opp i Runnirinken på Nes for og prøve ishockey! I tillegg til flere nye jenter stilte også jentespillerne i Nes Ishockeyklubb også opp på isen! "Dessverre" var det strålende høstvær og det gjorde kanskje at ikke så mange jenter som vi kunne ønsket kom på isen. Men de som var til stede hadde en artig dag, vi prøvde ulike skøyteøvelser forlengs og baklengs, passninger og litt hinderbane. Etter en liten pause for slitne hockeyjenter med frukt og drikke spilte de minst jentene også en liten kamp mot hverandre.

Takk til Maylinn, Katarina og Emiile som spiller på Nes U15 for hjelpen, det er viktig at de yngste jentene har noen forbilder! Nes ønsker fra ca oktober egen jentegruppe på sin hockeyskole, før det ønskes alle jenter velkommen til egen jentetrening søndager kl. 15.00, her kan alle som var med på Jentehockeyhockeydagen komme til lek og moro på isen, alle andre jenter som vil prøve seg på isen er også velkommen til Runnirinken! Etter en fin økt på isen var det tid for litt servering av mat og drikke til alle deltagerne, her var det også utdeling av diplomer til stolte jenter og litt informasjon fra Nes om videre tilbud til jentene.

Ønsker også Heidi velkommen til Nes damelag, hun har tidligere spilt litt for jordal og VIF damelag men er nå kjempelykkelig for å ha funnet et tilbud i sitt nærmiljø! Jentehockeydagen ønsker deg lykke til videre!

Kontaktperson på Nes er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Til alle deltagende jenter på Nes: hockeydraktene blir sendt dere så snart jeg får dem levert til meg, lovet denne uken!

 

Takk for en flott dag i Runnirinken!!

 

P.S Bilder blir lagt ut snart.!

 

Med vennlig hilsen


Kari,

Jentehockeydagen

 

------------------------------------------------------

Nes arrangeres den første Jentehockeydagen for sesongen 2010-2011, allerede 5. september ønsker Nes IK og Jentehockeydagen velkommen til alle jenter ca 6--12 år til Runnirinken. Du trenger ikke å ha gått på skøyter tidligere. Vi har køller og hjelmer til utlån, alle deltagere får en flott ishcokeytrøye med vår egen Jentehockdagen logo på. Enkel bevertning i tillegg til program på isen og informasjon fra Norges Ishockeyfdorbund v/prosjekleder Kari Berg Rogstad.

Registrering fra kl. 12.00 og programmet avsluttes ca kl. 15.00.

Har du spørsmål? Kontakt Jonny Sellin Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen i Nes Ishockeklubb eller Kari Berg Rogstad/NIHF Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller på telefon   93 80 1515

Hjemmesiden til Nes Ishockeyklubb finner du her

Les mer om dagen her

 

VELKOMMEN TIL MYE MORO I RUNNIRINKEN!!