Forside Dagene Tidligere Jentehockeydager Jentehockeydag i Skien 18. september 2009!

Jentehockeydag i Skien 18. september 2009!

E-post Skriv ut PDF

 

Stor takk til Ronald Andersen og hans medhjelpere for flott innsats!

Skien har noen jentespillere i guttelagene og Erle Hodne som målvakt på sitt A-lag, klubben ønsker sterkt at flere jenter skal spille ishockey og stille med jentelag på sikt.

Skedsmo Ishockeyklubb var på kick-off samme helgen så det ble mange jenter i ishallen denne helgen. På isen til Jentehockeydagen ble 2 av Skedsmojentene med i tilleg til 3 jenter fra Skien som spiller på U12 guttelag. Erle Hodne var også med på isen i tillegg til andre lokale trenere/instruktører.

All registering av deltagere og utedeling av nye flotte Jentehockeydagen drakter ble foretatt i klubbens flotte kafeteria, ca 20 nye jenter ble med på morsom time på isen hvor de fikk prøve hinderbane, prøve kølle, litt enkle skøyteøvelser og spille mot hverandre. Tror alle jentene hadde en flott opplevelse på isen!

Etter istrening var det litt informasjon til foredlre om status jente- kvinnehockey i Norge og utdeling av fine diplomer, samt servering av vafler, pølser og saft.

Skien ishockeyklubb har tilgang til et fantastisk anlegg, stedet kan virkelig anbefales til alle som ønsker seg en kick-off helg med alle mulige fasiliteter tilgjengelig. Sjekk gjerne ut mer om Skien Fritidspark her.

Hjemmesiden til Skien Ishockeyklubb finner du her