Forside Dagene Tidligere Jentehockeydager Jentehockey i Trondheim 3. oktober 2009!

Jentehockey i Trondheim 3. oktober 2009!

E-post Skriv ut PDF

Stor takk til Torild Gladsø og Frode Lenes - Trondheim STIHK/Astor for super innsats og velvilje til å løse utfordringer på veien!

Klubben/kretsen hadde gjort et veldig bra arbeid på forhånd med utdeling av flyere/plakater og kontaktet lokal presse. Det blitt en liten utfordring med frakt av utsuir som drajter, hjelmer og køller da dette blir en uforholdsmessig stor kostnad for å frakte med fly. Vi fikk kontakt med et busselskap som fraktet alt utstyr begge veier til en rimelig pris.

 Undertegnede ble hentet på Værnes lørdag morgen og kjørt tilbake til flyplassen etter endt arrangement, stor takk for det!

Dette var første klubben som hadde påmelding i forkant, det var i overkant 40 påmeldte når fristen for påmelding gikk ut. Når dagen kom var det 50 jenter i alderen 4-14 år som møtte opp til aktivitet på is! Det var registrering og utdeling av drakter til alle deltagerne i hallen, deretter ble alle jentene og foresatte samlet i kafeen hvor Frode Lenes ønsket velkommen og fortale litt om jentetilbudet videre samt presentasjon for forbundet v/Kari Berg Rogstad.

 Etter en times tid med lek og moro på isen gikk de yngste jentene (født 2002 eller senere) i kafeen hvor det ble servert baguetter og drikke. De eldste jentene født 2001 eller tidigere ble igjen en halv times tid og spilte kamp på stor bane. Når det yngste hadde spist var det tid for isen igjen hvor det ble spilt 2 kamper på tvers av banen. Deretter var det utdeling av diplomer til alle på isen, de yngste gikk av isen og de eldste spilte litt mer på stor bane etter at de hadde spist. De aller fleste deltagerne ble med ut på isen igjen etter servering noe som tyder på at det var gøy!

Det er mange jenter som spiller ishockey i Trøndelag, ønsker krets og klubber lykke til videre satsing og håper det blir flere jentelag på kort tid!

Hjemmesiden til Astor ishockeyklubb finner du her

Hjemmesiden til Leanger Ishockeyklubb finner du her