Forside Dagene Tidligere Jentehockeydager Jentehockeydag på Kongsberg 11. oktober 2009!

Jentehockeydag på Kongsberg 11. oktober 2009!

E-post Skriv ut PDF

Tine Reiten er en av ildsjelene i klubben som sammen med andre hjelpere fra damelaget bidro til en flott dag i Kongsberg Ishall.

Det ble rigget til bord inne i ishallen hvor draktene og "hockeyskriv" fra Lereim ble delt ut. Her ble også registreringen av deltagerne gjort og her kunne de som trengte få låne hjelmer og køller. De har ikke tilgang på kafé eller møterom i tilknytning til ishallen, men dette ble løst med at de hadde med kaker, kaffe og saft og stekte vafler i ishallen, dette ble servert alle deltagerne etter isøkten på ca én time og før alle skulle få spille kamper på  tvers av banen.

Med på isen i tillegg til undertegnede var Per Henrik Nygård, Skedsmo. 2 damespillere fra Kongsberg, Ingrid Renli, Vålerenga og kvinnelandslaget samt foreldre til noen av de yngste deltagerne. Det er stor stas for jentene og få med Ingrid på isen, hun er dyktig og en veldig bra foregangsfigur .

Det er er viktig at istiden blir holdt av til jentene framover og at man er tålmodig. Det blir sendt lagbilde til alle deltagerne på e-mail i løpet avkommende uke hvor det også minnes om tidene for jentetreninger.

Det var mange glade jenter som gikk av isen etter et par timer, ønsker Kongsberg lykke til videre med satsing for at jenter også skal få spille ishockey.

Hjemmesiden til Kongsberg Ishockeyklubb finner du her