Forside Dagene Tidligere Jentehockeydager Jentehockeydag hos Kråkene i Moss 17. oktober 2009!

Jentehockeydag hos Kråkene i Moss 17. oktober 2009!

E-post Skriv ut PDF

 

Pådriver også denne gangen var Ann Christin "Anki" Hansen, norsk hockey trenger mage ildsjeler som henne og andre for norsk jente-kvinnehockey.

Kråkene har noen jenter som spiller i guttelagene samt et nystartet damelag.  De har valgt for kommende sesong ikke å melde på damelaget til seriespill. Kråkene hadde mange på jentedagen i april og håpet på minst like mange deltagere denne gangen.

100 drakter ble tatt med i ulike størrelser og farger, køller og hjelmer ble tatt med til utlån og heldigvis ble alle hjelmer og nesten alle køller lånt ut! 

Registreringen av deltagere foregikk i klubbens kafeteria, her satt representanter fra Kråkene's damelag og tok i mot jentene, samtidig ble drakter delt ut til alle deltagere. I tillegg ble rapporten om ishockey som barneidrett fra Lereim delt ut til alle foresatte. Det ble servert boller, kaker og saft til alle deltagerne. Ann Christin for Kråkene ønsket velkommen og ga litt informasjon om videre tilbud for jenter i klubben samt informasjon fra forbundet v/Kari.

Jenter i alder 4/5 - ca 10 år kom og 40 (!) jenter ble registrert med navn, alder og e-post adresse for videre oppfølging fra Kråkene, kun 3-4 jenter var klubbens medlemmer, resten var utenifra.  Etter registreringen gikk alle ned til tildelt garderobe og fikk låne hjelmer og køller.

Samme opplegg som i Trondheim og Kongsberg ble benyttet, men det var mange nybegynnere så det ble litt annerledes underveis i treningen. De yngste og nybegynnere ble plassert i egen gruppe og resten fordelt på 4 andre stasjoner. Halvveis i treningen tok vi en pause hvor alle fikk litt saft. Etter pausen spilte de som ønsket på egen banehalvdel mens noen ville gå med og uten kølle for seg selv. Det var stor aktivitet og mye latter og moro på hele isen i halvannen time. Selv om en har opplegget klart på forhånd må det være rom for endring underveis i forhold til alder og ferdigheter på jentene.

Etter isaktivitet møttes alle deltagere og hjelpere på is i klubbens kafeteria, diplomer og skriv fra hockeyskolen ble delt til stolte deltagere.

Alle registrerte deltagere vil om kort tid få en oppfølging fra klubben via e-post med gruppebilde som hilsen fra dagen. Alle jenter er velkommen til skøyte og hockeyskole, blir det nok jenter ønsker det oppstart eget lag og det er ønske om å spille mot Skedsmo U9 jentelag i løpet av sesongen.

Takk til Kråkene for nok en god innsats, planlegging og organisering, ønsker klubben lykke til i videre arbeid med jenter i klubben!

Hjemmesiden til I.L Kråkene finner du her