Forside Dagene Tidligere Jentehockeydager Jentehockeydag hos Stjernen 18. oktober 2009!

Jentehockeydag hos Stjernen 18. oktober 2009!

E-post Skriv ut PDF

Følgende personer har vært delaktige i arrangementet som vi retter stor takk til for vellykket opplegg:

Jan Georg Lund - Stjernen

Christine Aarnæs - Stjernen

Victoria Løvdal - Stjernen (på is)

Stjernen har kun 3 jenter i klubben som spiller på guttelagene hvorav en spiller på U18 kvinner landslaget. (Victoria Løvdal).  Plakater og flyere ble tilsendt og det ble sørget for distribuering av disse, blant under Stjernens hjemmekamper, de hadde 2 artikler i lokalaviser i forkant av dagen i Fredrikstad Blad og Demokraten, artikkel kan du lese her

Georg Lund og Christine Aarnæs fra Stjernen var til stede som registrerte jentene, samtidig ble drakter delt ut til alle deltagere av forbundet. I tillegg ble rapporten om ishockey som barneidrett fra Lereim delt ut til alle foresatte. Etter registrering og litt informasjon fikk alle som trengte det låne skøyter, hjelmer, køller og annet utstyr før de gikk i egen garderobe og skiftet. 28 glade jenter i alder 4 til 15 år deltok, spesielt hyggelig at 5-6 jenter rundt 14 år deltok!

Etter aktivitet på is møttes alle deltagere i VIP rommet hvor det ble servert vafler, pølser og brus. Diplomer ble delt av Victoria Løvdal til stolte jenter. Demokraten og Fredrikstad Blad var til stede under hele arrangementet og tok bilder og tok en prat med flere deltagere.  Vi håper på fine artikler i avisene kommende uke!

Alle jenter opp til 10 år som deltok på Jentehockeydagen fikk videre tilbud om å bli med på klubbens hockeyskole på lørdager, dette uten noen kostnad ut dette semesteret. Det skulle også settes av istid til de eldre jentene dersom de ønsker å komme tilbake.

Hjemmesiden til Stjernen finner du her