Forside Jentedagen Nyhetsarkiv for Jentedagen Moss 4. april 2009

Moss 4. april 2009

E-post Skriv ut PDF
4. april 2009 var det klart for den aller første Jentehockeydagen i regi av Norges Ishockeyforbund og Kråkene. Etter intens jobbing fra Ann Christin Hansen hos Kråkene og nye flotte drakter i rosa og rødt på plass var det litt spent stemning denne tidlige lørdag morgen, ville det komme noen jenter?

Heldigvis, over 30 nye jenter kom å ville prøve ishockey i Labb og Line hallen! Det ble en morsom trening på isen hvor jentene fikk prøve alt fra å krabbe på isen, gå forlengs og baklengs med og uten puck. Hunderløpye og spille på liten bane. Med på isen var også de jentene som spiller ishockey i klubben fra før og også mange jenter fra Skedsmo som startet med jentelag i fjor, det var totalt nærmere 50 jenter på isen!

Etter istrening ble det tid til en pause og inntak av litt mat og frukt i garderoben før det skulle spilles 2 kamper på liten bane. Kråkene hadde med jentespillere, miniputtspillere og damespillere som ble fordelt på 2 lag. Skedmso hadde med 3 U9 spillere og fikk også fordelt spillere på 2 lag.  Det ble 2 fine kamper spilt med én seier til hvert lag. Litt uvant for Skedsmo spillere med store mål men de klarte seg bra. Det ble etter kampene servert lapskaus til alle spillerne i kafeteriaen. Her ble det konkludert med at opplegget for dagen hadde vært vellykket. Alle jentene gikk rundt etterpå med sine nye rosa og røde hockeydrakter!

Takk til Ann Christin som tok initiativ til den aller første Jentehockeydagen i Norge! Ønsker dere riktig lykke til videre med jenter og ishockey i deres klubb!

Hjemmesiden til I.L.Kråkene finner du her

Kontaktperson er Ann Christin Hansen, kontaktininformasjon finner du her