Forside Jentedagen Nyhetsarkiv for Jentedagen Ny Web side for Jentehockeydagen!

Ny Web side for Jentehockeydagen!

E-post Skriv ut PDF

Hei og velkommen til nye nettsider for jenter! Her kan du lese alt om Jentehockeydagene som er arrangert og kommende Jentehockeydager, det er lagt ut noen bilder foreløpig og flere kommer.

Vi ønsker at denne siden skal være en side hvor dere kan finne all informasjon om hva som skjer med jentehockey rund i landet. Send gjerne inn om det skjer noe spennende for jenter i din klubb så legger vi det ut på siden her, bilder tar vi også i mot! Tips til forbedringer tar vi gjerne i mot.

Under linker holder vi på og oppdatere slik at alle klubber med jentehockey kommer fram, tips og ideer mottas med takk! Det vil også komme informasjon om hva som skjer i andre land med jente- kvinnehockey så legg til denne siden som din favoritt!

E-mail adresse for tips og innspill er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

ØNSKER ALLE LYKKE TIL MED NY SPENNENDE SESONG OG HÅPER OG SE MANGE JENTER PÅ ISEN TIL VINTEREN!

 

Last ned Apple Quicktime hvis videoen ikke starter: http://www.apple.com/quicktime/download/

 

Hockeyhilsen fra

Kari Berg Rogstad

prosjektleder Jentehockeydagen/NIHF