Forside Jentedagen Om Jentedagen

Om Jentehockeydagen

E-post Skriv ut PDF

Norges Ishockeyforbund har jente- og kvinnehockey som et av sine satsingsområder, det er økt fokus på jente- og kvinnehockey også fra det internasjonale forbundet IIHF.

I ishockey snakker vi om tekniske, fysiske, taktiske, sosiale og mentale ferdigheter. De som skal bli gode spillere må derfor være meget allsidige og treningsvillige. Det er ingen grunn til og tro at jenter ikke kan mestere denne sporten, men det er viktig som i all annen idrett og la jentene spille på sine egne premisser.

Jentehockeydagen kom i gang forrige sesong etter en idé fra Finland, egen prosjekleder ble engasjert og i samarbeid med klubbene ble det for sesongen 2009/2010 arrangert 10 Jentehockeydager rundt i landet med total 550 jenter på is! Det er hevet over enhver tvil at mange flere jenter vil spille ishockey når det er eget tilbud til dem!

Alle Jentehockeydagene fra sesongen 2009/2010 er omtalt under "Dagene" og bilder er lagt ut under "Galleri".

Klubber som ønsker å arrangere Jentehockeydag kan kontakte prosjektleder Kari Berg Rogstad, for mer informasdjon om hva Norges Ishockeyforbund kan bidra med og hva som forventes av klubbene, les mer i dokumentet under.

Jentehockeydagen.pdf

 

Med vennlig hlisen

Kari Berg Rogstad

Prosjektleder Jentehockeydagen

Mobil: 93 80 15 15

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen