Tjen penger til lagkassen ved å selge småkaker

Å dra på leir er en kjempefin aktivitet som øker samholdet i laget og bidrar til ekstra fokus på trening og samarbeid på banen. Men å dra på hockeyleir koster selvfølgelig penger, og det er ikke sikkert den ekstra utgiften blir godt mottatt av foreldre. Derfor er det en god idé å finne på noe laget kan gjøre for å samle inn disse pengene selv. Her er det mye dere kan gjøre, som å holde basarer, auksjoner og å kjøpe inn ting til videresalg. Å gå for sistnevnte er det lureste, da det ikke krever å måtte skaffe et lokale og å samle inn lopper, rydde, vaske og ordne.

Selg nydelig kaker fra Nordkak

Når dere har bestemt dere for å gå for videresalg er det flere muligheter på markedet. Både lodd, dopapir og godsaker er vanlige inntektskilder for lag og foreninger. Dopapir tar masse plass å oppbevare, og her vil jentene trenge hjelp fra foreldre med kjøring og levering. Noe som er svært populært å selge er kaker! Her er det snakk om kaker av den tørrere typen, som for eksempel sjokoladekjeks, jaffakaker og havreflarn med sjokoladetrekk. Dessuten kan Nordkak også tilby andre ting, som punchruller, lakris, karameller og andre typer godis. De har også salte kjeks. Disse tynne, knekkebrødlignene kjeksene passer ypperlig til gode oster. Alle produktene til Nordkak kommer i fargerike plastbokser, dekorert med sjarmerende, retro-aktige illustrasjoner. Dette gjør dem også til flotte gaver, da innpakningen er så lekker.

Lett å selge! Nordkak er en kjent aktør

De fleste tar seg friste av kaker. At Norkak er en såpass kjent aktør i Norge, er også en stor fordel. Nordkak har hjulpet skoleklasser, korps og idrettsforeninger med å tjene inn penger til aktiviteter i flere tiår. Helt siden 1988 har konseptet vært det samme. Med stor sannsynlighet har familie og familievenner smakt disse kakene før og ønsker gjerne å kjøpe dem igjen. For de jentene på laget som kanskje ikke har så stor familie å selge til, vil det neppe være problematisk å selge disse i nabolaget. Alle som har hatt russ, barn i speideren, korps eller i en idrettsforening er gjerne godt kjent med de gode kakene fra Nordkak.

En morsom og lærerik måte å tjene penger til lagkassen

Det er god lærdom i å tjene penger selv i en såkalt dugnad idrettslag. Å lære dette som barn og ungdom gir et fint grunnlag senere, på veien inn i voksenlivet. Denne morsomme aktiviteten kan bidra til økt arbeidsmoral hos jentene og et sterkt ønske om å skaffe en liten jobb, så snart de er gamle nok. Dessuten kan kakesalget bli en sosial aktivitet, dersom de samler seg i små grupper og går rundt i nabolaget sammen. Når jentene vet at de selv har jobbet for å samle penger til denne turen, vil de sannsynligvis sette enda mer pris på å dra på leir. Å følge med på hvor mye penger som mangler, vil også gi dem inspirasjon til å stå på og glede seg ekstra mye til en spennende hockeyleir.

Ingen forhåndsbetaling og mulighet for å returnere

Dersom dette høres ut som noe for laget deres, stikk innom hjemmesiden til Nordkak for mer informasjon. Boksene leveres kort tid etter bestilling, kun 2-7 dager. En stor fordel er at dere ikke må forhåndsbetale, og at det er mulighet for å levere tilbake bokser dere ikke fikk solgt. Her er betingelsen at dette må skje innen 30 dager. Altså har dere ingenting å tape! Vi er sikre på at jentene på laget vil synes det er kjempegøy at dere skal selge kaker! Det er tross alt stor sjanse for at de får smake litt selv, også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *